Over ons


Yep, dit is ons gezinnetje van 4, papa Bart, Casper, Finley en mama Vanessa. Aan het genieten van onze laatste dag in Rocky Mountain National Park. Er ontbreekt nog wel eentje op dit plaatje... onze zotte, lieve poes Tao.

Het begon allemaal in 1996. Bart en ik leerden elkaar kennen tijdens onze studies op een spaghettifeestje. We waren op slag verliefd op elkaars glimlach en die liefde is altijd gebleven.

In 1998 trouwden we. Al snel deelden we onze liefde voor Canada en Amerika door deze landen te gaan ontdekken. Het begin van een groter avontuur...

In de winter van 2007 maakten we onze laatste reis zonder kindjes. Het is te zeggen, er reisde er ééntje met ons mee in mijn buik. Onze reis bracht ons naar het zonovergoten Malta. Daar is onze website www.yourtripto-go.com geboren. In een allereerste brainstormsessie bedachten we hoe we onze kennis en ervaring over Noord-Amerika in een website konden gieten. Na vele jaren van hard werken, enkel met ons tweetjes, kreeg de website voldoende vorm om ze echt bekend te maken. En daar zijn we nu mee begonnen.

Met www.yourtripto-go.com, www.northamericatouring.com, vanessa.reislogger.nl en deze blog willen we USA en Canada en ook onszelf een beetje dichter bij de reiziger brengen. Ontwerp je eigen reis, doe ideeën op, laat ons een reis voor jou op maat maken en bovenal GENIET ERVAN!

Vanessa
18 januari 2016 

De 2 broers Finley is zot op de trampoline Poes Tao tussen de legotrein

De 2 broers doen graag een beetje gek Casper is dol op paardrijden Casper en Finley zijn zot van elkaar