Partners

Dinosaur tracks - Tuba City - Shaking hands with history
Hier kan je links vinden naar andere reissites en blogs.

Het gaat om reissites en blogs mbt Noord-Amerika die:
  • een bepaalde bestemming of onderwerp onder de aandacht brengen 
  • zinvolle algemene reisinformatie verschaffen

Deze lijst mag uiteraard groeien.

Ben je zelf eigenaar of webmaster van een reissite en wil je graag deel uitmaken van onze lijst, gelieve dan het contactformulier in te vullen. Wij vragen je wel om ook onze reissite yourtripto-go en/of blog northamericatouring-nl.blogspot te vermelden in je eigen lijst.

Hike Bike Travel

Inspiratiebron voor avontuurlijk reizen

Wegwijzer

Deze vzw is DE Nederlandstalige bron voor reisinformatie, reisverslagen en verhalen. Met haar jaarlijkse "Reismarkt" is zij HET alternatief voor het "Vakantiesalon" in Vlaanderen.

Als lid van Wegwijzer kan je gratis 5 trips bij ons aanmaken ipv 1. Daarenboven krijg je 15 Euro korting wanneer je een trip bij ons koopt. Deze korting is wel niet combineerbaar met andere kortingen. Om gebruik te maken van deze korting klik je de link aan die je vindt op ledenvoordelen pagina van Wegwijzer (einde van de pagina).

Wij zijn er fier op dat wij informant mogen zijn op de "Reismarkt" als "Reizigers voor reizigers". Samen met andere enthousiaste Noord-Amerika reizigers geven wij persoonlijk reistips en -advies over Canada en Verenigde Staten. Een echte aanrader voor elke reiziger die zijn/haar reis zelf wil plannen.